Restoration of a residential building in the middle of an olive grove in Tuscany.

Podere La Cilera

Civitella Marittima
Residential
Text Link

Restoration of a residential building in the middle of an olive grove in Tuscany.

  • Client
  • Privat
    Privat
  • Location
  • Civitella Marittima
  • Mandate form
  • Architect
  • Status
  • Abgeschlossen
    Completed
    In Planung
    In planning
    In Umsetzung
    In realisation
  • Services
  • Conversion/Renovation
  • Duration
  • 08.2016
    —heute
    —05.2019
    0 Days
Podere La Cilera

Bevor wir Ihnen YouTube-Videos zeigen können, müssen wir Sie darüber informieren, dass beim Laden der Videos möglicherweise Daten an den Anbieter übermittelt werden. Mit dem Klick auf den Play Button akzeptieren Sie die Erhebung und Verarbeitung dieser Daten gemäß unserer Datenschutzerklärung.

Bevor wir Ihnen Vimeo-Videos zeigen können, müssen wir Sie darüber informieren, dass beim Laden der Videos möglicherweise Daten an den Anbieter übermittelt werden. Mit dem Klick auf den Play Button akzeptieren Sie die Erhebung und Verarbeitung dieser Daten gemäß unserer Datenschutzerklärung.

Podere La Cilera

The former farmhouse was built in 1650 within sight of the small southern Tuscan town of Civitella Marittima in the Maremma. The house has an almost square floor plan with two storeys and an attic with large roof glazing. Olive oil and wine are stored in the vaulted cellar as they always have been. The house is surrounded by olive groves.

The structure of the house was retained during the overall renovation. In combination with native plants, the outdoor spaces have become part of the house and local life. To the south of the house is the former farm building with stables (stabile), bread oven (forno) and drying building (seccaio), which will also be rebuilt in the next few years.

Project information

  • GV SIA 416 m3
  • 1'426
  • GF SIA 416 m2
  • 483
  • Nutzfläche m2
  • 341
  • Fotografie
  • Archiv Blaser Architekten AG

Partner

Further related projects

Discover this project in 3D
Start 3D Experience

Can we help you with your own project?

Contact us for a personal and individual consultation.

Projects

Neue Büroräume mit Blick aus dem Fenster auf die Basler Altstadt

Commercial building Spalenberg 65

Staged conversion of a commercial building in the historic centre of Basel for use by the University of Basel.

Local Architect for the design architect Riken Yamamoto for the project phases preliminary project to tender for the largest building construction project in Switzerland.

The Circle at Zürich Airport

Local Architect for the design architect Riken Yamamoto for the project phases preliminary project to tender for the largest building construction project in Switzerland.

Replacement construction of an apartment block in the conservation zone.

MFH Lindenhof­strasse

Replacement construction of an apartment block in the conservation zone.

View from the atrium through the glass to the floors of the building

Campus Bildung Gesundheit

Refurbishment and equipping of the Campus Bildung Gesundheit at Spenglerpark in Münchenstein.

Renovation of a spacious detached house on the Bruderholz in Basel.

SFH Bruderholz

Renovation of a spacious detached house on the Bruderholz in Basel.

Installation of Povisorien health schools in five existing buildings in the Klybeck area as a result of remodelling measures in Spenglerpark Münchenstein.

Temporary facilities at Klybeck health schools

Installation of Povisorien health schools in five existing buildings in the Klybeck area as a result of remodelling measures in Spenglerpark Münchenstein.

Rental flats and furnished flats in a residential and commercial building near Schützenmattpark.

Apartementhouse Weiherweg

Rental flats and furnished flats in a residential and commercial building near Schützenmattpark.

New replacement building in a quiet residential neighbourhood on Basel's Bruderholz.

MFH C.F Meyer-Strasse 43

New replacement building in a quiet residential neighbourhood on Basel's Bruderholz.

A modern office interior, bright, with wood, which offers space for concentrated work alone or meetings in different group sizes.

SIP Switzerland Innovation Park

A modern office interior, bright, with wood, which offers space for concentrated work alone or meetings in different group sizes.

Installation of production areas and offices in the entire House E in Stücki Park for the medical technology company Medartis.

Medartis

Installation of production areas and offices in the entire House E in Stücki Park for the medical technology company Medartis.